Is Applefritter slow (in the UK) or is it just me?

11 replies [Last post]
martakz's picture
Offline
Joined: Dec 20 2003
Posts: 634

I am finding it increasingly hard to read / post here as applefritter is really slow. Loading the forum page takes a long time, as does changing topics.

This has only been a problem in the last year or so, I originally thought that it was my internet connection at home, but i've since moved 70 miles. I am now using a uni network (very fast internet connection) and its still slow.

Its so annoying, that I rarely post / visit here anymore...probally a good thing for you..

Anyway, anyone else having simular problems? I don't think its my computers, as my ex mac's etc also had the problem.

T

__________________

Now using x86 machines. Bye bye iMac266 (Strawberry), G3 1400 and the G3 IIsi.

Comment viewing options

Select your preferred way to display the comments and click "Save settings" to activate your changes.
macg4's picture
Offline
Joined: Jan 18 2005
Posts: 311
yeah its been slow as heck la

yeah its been slow as heck lately. all the time

__________________

"keeping the mac legacy alive one day at a time"
PowerMac G5 1.8/1gig/300gb/Ati 9600/Superdrive/Airport extreme
http://macg4.biz.ly

BDub's picture
Offline
Joined: Dec 20 2003
Posts: 706
Ok, I've just made a few chan

Ok, I've just made a few changes serverside. Did that improve the responsiveness any for you?

__________________

"There is going to be a future: let's chase it until it kills us." - Spider Robinson

macg4's picture
Offline
Joined: Jan 18 2005
Posts: 311
still a little slow.. the for

still a little slow.. the forum category list and private message screens seem to be the worst

__________________

"keeping the mac legacy alive one day at a time"
PowerMac G5 1.8/1gig/300gb/Ati 9600/Superdrive/Airport extreme
http://macg4.biz.ly

martakz's picture
Offline
Joined: Dec 20 2003
Posts: 634
Alot faster now, when it work

Alot faster now, when it works - But alot of the time I get:

Firefox can't establish a connection to the server at www.applefritter.com.

__________________

Now using x86 machines. Bye bye iMac266 (Strawberry), G3 1400 and the G3 IIsi.

BDub's picture
Offline
Joined: Dec 20 2003
Posts: 706
Sorry, you're hitting me play

Sorry, you're hitting me playing with the server configs, which involves restarting the server, and bringing the databases up and down a lot.

I'm done for the moment.

-BW

__________________

"There is going to be a future: let's chase it until it kills us." - Spider Robinson

martakz's picture
Offline
Joined: Dec 20 2003
Posts: 634
Ah I see. Well its far fa

Ah I see.

Well its far far better now, only a slight pause between page loads.

Very nice, thanks.

__________________

Now using x86 machines. Bye bye iMac266 (Strawberry), G3 1400 and the G3 IIsi.

Jon's picture
Jon
Offline
Joined: Dec 20 2003
Posts: 2804
The only real issue I find is

The only real issue I find is that the Google ads don't come right up. Much of the time if AF is slow the status bar claims it is waiting for Google.

__________________

I am not in this world to live up to other people's expectations, nor do I feel that the world must live up to mine. - Fritz Perls

BDub's picture
Offline
Joined: Dec 20 2003
Posts: 706
Using Firefox? I think we fi

Using Firefox? I think we figured out somewhere that an older build of firefox was having to wait basically forever in order to finsih loading the google ads.

__________________

"There is going to be a future: let's chase it until it kills us." - Spider Robinson

Jon's picture
Jon
Offline
Joined: Dec 20 2003
Posts: 2804
Now that you mention it, yes.

Now that you mention it, yes. Until I got the Mini I had been using FireFoxs 1.0.4. Now that I've got 10.4.4 to use I can and have been using Safari 2 instead. AF does seem to load fine, even the Google Ads. I'll have to try a test soon to see if it is still a problem in FF for me.

__________________

I am not in this world to live up to other people's expectations, nor do I feel that the world must live up to mine. - Fritz Perls

Offline
Joined: Dec 19 2003
Posts: 566
Seems OK...

It seems OK for me...

TOM

Offline
Joined: Dec 19 2003
Posts: 566
Re: Seems OK...

tomlevens wrote:

It seems OK for me...

TOM

Seems a bit slow at work though... which is strange as we use the same ISP that I use at home :S

TOM