Problems when creating a blog entry.

8 posts / 0 new
Last post
doug-doug the mighty's picture
Offline
Last seen: 4 days 3 hours ago
Joined: Apr 14 2004 - 17:52
Problems when creating a blog entry.

I went to go and create a new blog entry and got an error message that the body had to have a length greater than "0". I kept loosing count after 20 characters (lack of extra fingers/toes) so I am unsure why I get this error.

As it stands, I am unable to create a new blog at all.

Jon
Jon's picture
Offline
Last seen: 7 years 3 weeks ago
Joined: Dec 20 2003 - 10:38
Mine works: http://www.applef

Mine works: http://www.applefritter.com/node/9958

Has your situation changed in the past few minutes?

doug-doug the mighty's picture
Offline
Last seen: 4 days 3 hours ago
Joined: Apr 14 2004 - 17:52
no

not that I know of.

It is weird, I give a title (one to two words) and type a body of about fifteen words and then it gives me an error saying a 'body of 0 length is not allowed'.

BDub's picture
Offline
Last seen: 11 months 34 min ago
Joined: Dec 20 2003 - 10:38
Browser and OS?

Browser and OS?

jman's picture
Offline
Last seen: 1 year 7 months ago
Joined: Nov 30 2005 - 10:12
try safari of fire fox

I sounds like a browser issue try somthing else
hope it works

doug-doug the mighty's picture
Offline
Last seen: 4 days 3 hours ago
Joined: Apr 14 2004 - 17:52
Re: Browser and OS?

BDub wrote:
Browser and OS?

Browser - IE 5.50.4807.2300co (has SP2)
OS - MS Win 2000 5.00.2195 SP4

This is my machine at work and little can be changed on it. I am able to go and add comments or even edit an existing blog, just not create a new one.

I have not yet tried this on my iBook - will do later tonight.

BDub's picture
Offline
Last seen: 11 months 34 min ago
Joined: Dec 20 2003 - 10:38
Please post when you do, I do

Please post when you do, I don't have a machine with Win 2000 lying around to test on.

doug-doug the mighty's picture
Offline
Last seen: 4 days 3 hours ago
Joined: Apr 14 2004 - 17:52
Finally.

Finally I had a chance to follow up on this.

I created a blog from my Mac okay (and deleted it). It does appear that something about my PC at work and its config is stopping me from creating new blog entires.

Since I now know it is my problem, I will limit my creation of new blog entries to my Mac (which is just as well since I should be working at work anyways Wink )

Log in or register to post comments