Backlight Problem w/ Pismo

7 posts / 0 new
Last post
gobabushka's picture
Offline
Last seen: 3 months 1 week ago
Joined: Apr 26 2004 - 16:30
Posts: 494
Backlight Problem w/ Pismo

Ive got a pismo and i was putting a new screen in, and when i turn the machine on, the backlight comes on but after about 2 seconds, it turns off. Ive checked all of the connections, reset the of, reset the pram. Any suggestions?

gobabushka's picture
Offline
Last seen: 3 months 1 week ago
Joined: Apr 26 2004 - 16:30
Posts: 494
ive got an odd feeling that i

ive got an odd feeling that its my inverter board, does anybody happen to have one to spare that they dont want, id be willing to trade for it.

protocol6v's picture
Offline
Last seen: 8 years 5 months ago
Joined: Apr 21 2006 - 20:58
Posts: 339
Do you have a volt meter? Thi

Do you have a volt meter? This is kind of risky but stick that in the inverter plug, fire up the machine and see if it is pumping out any voltage. If it isn't, then you know its the inverter

gobabushka's picture
Offline
Last seen: 3 months 1 week ago
Joined: Apr 26 2004 - 16:30
Posts: 494
ill try it, but that might no

ill try it, but that might not necessarily tell me what's wrong. I mean, what if the mobo is not supplying power to the inverter. Does anyone know the pinouts on the mobo fot the inverter connector?

gobabushka's picture
Offline
Last seen: 3 months 1 week ago
Joined: Apr 26 2004 - 16:30
Posts: 494
i checked it and its definitl

i checked it and its definitly the inverter. so if anyone has one, id be very thankful!

protocol6v's picture
Offline
Last seen: 8 years 5 months ago
Joined: Apr 21 2006 - 20:58
Posts: 339
Have you checked ebay? I'm su

Have you checked ebay? I'm sure there would be at least one or two listed.

FunnymanSE30's picture
Offline
Last seen: 6 years 8 months ago
Joined: Aug 22 2005 - 10:32
Posts: 403
i *might have one*

i have one
here's another one on ebay here

Log in or register to post comments