Problems running OM player

6 posts / 0 new
Last post
Jon
Jon's picture
Offline
Last seen: 7 years 4 weeks ago
Joined: Dec 20 2003 - 10:38
Problems running OM player

So I tried to d/l and run the OM players linked by Dr. W in the Dock thread. Both fail to start and give a message like this:

Quote:
/Users/jon/Desktop/OMG Folder/OM Green Player.app/Contents/MacOS/OM Green Player[2238] Launch failed with error code -2857 (cfragCFragRsrcErr) for application /Users/jon/Desktop/OMG Folder/OM Green Player.app/Contents/MacOS/OM Green Player
Jun 8 18:53:50 baraka /Users/jon/Desktop/OMG Folder/OM Green Player.app/Contents/MacOS/OM Green Player: launch failed with error code -2857 (cfragCFragRsrcErr) for application /Users/jon/Desktop/OMG Folder/OM Green Player.app/Contents/MacOS/OM Green Player\n

I'm trying on a fully updated Mac mini running OS X 10.4.9.

Any ideas? There isn't much to go on from the website for it, so I thought I'd ask around here.

catmistake's picture
Offline
Last seen: 6 years 7 months ago
Joined: Dec 20 2003 - 10:38
well...

it is a PPC app... is your mini Intel? Maybe you found an app that doesn't work under Rosetta?
Maybe try the blue player?

Jon
Jon's picture
Offline
Last seen: 7 years 4 weeks ago
Joined: Dec 20 2003 - 10:38
1.5GHz G4 mini, and I've trie

1.5GHz G4 mini, and I've tried both. I've also logged out and back in and tried a reboot.

catmistake's picture
Offline
Last seen: 6 years 7 months ago
Joined: Dec 20 2003 - 10:38
2 more sugs

diskutil repairPermissions /
(but that never works, but I've had permissions problems with my Desktop before, and that's where you seem to be running it from... maybe create an Applications folder in your ~ and launch from there)

or create a new user... see if the new user can make it go... if so, that means something, but I know not exactly what

eeun's picture
Offline
Last seen: 6 months 3 weeks ago
Joined: Dec 19 2003 - 17:34
[quote]So I tried to d/l and

Quote:
So I tried to d/l and run the OM players linked by Dr. W in the Dock thread.

Linked by me, it was!

I had trouble getting it going on my G5 at work, and using Onyx to repair permissions, etc. did the trick.

Jon
Jon's picture
Offline
Last seen: 7 years 4 weeks ago
Joined: Dec 20 2003 - 10:38
Ah, my faulty memory due to s

Ah, my faulty memory due to software corruptions, eh? Wink I'll give Onyx a shot, as DU didn't help.

EDIT: Permissions repair and prebinding update/optimize didn't help. Anything else to try?

Log in or register to post comments