New add design?

5 posts / 0 new
Last post
martakz's picture
Offline
Last seen: 6 years 12 months ago
Joined: Dec 20 2003 - 10:38
New add design?

Hi All,

I keep getting this in applefritter.... (See left of pick)

Are the question marks some new type of add? I was almost tempted to click on it...

Anyway, sorry about the terrible picture quality, but I wanted to keep it small for 56k and below users.

T

AttachmentSize
Image icon Interesting.JPG90.77 KB
martakz's picture
Offline
Last seen: 6 years 12 months ago
Joined: Dec 20 2003 - 10:38
Ack! I spelt "Pic" with a K.

Ack! I spelt "Pic" with a K. Yuck.

The add takes me to http://www.jmdp.or.jp/?as_grant

And it says "公共サービス広告" by Google at the bottem. I've know this machine has no ad-ware or viruses (or is the plurar viri?)

The machine is running the k-meleon web-browser and a fully patched version of Windows 2003.

Edit: Sorry all, just saw the same post in the applefritter design forum (where i intended to post this topic)

Offline
Last seen: 2 months 3 weeks ago
Joined: Dec 20 2003 - 10:38
The question marks you see ar

The question marks you see are just because you don't have that particular asian language package installed... It is displaying the google ads in japanese(i believe). I have seen the problem on two different machines, on safari and IE. It may be a module problem in drupal, or it could be an issue with google itself.

I don't know if the problem is being investigated/remedied, but it's somewhat annoying isn't it?

my 2¢
CM

tmtomh's picture
Offline
Last seen: 9 months 2 weeks ago
Joined: Dec 20 2003 - 10:38
Re: Ack! I spelt "Pic" with a K.

martakz wrote:
Ack! I spelt "Pic" with a K. Yuck.

And you keep spelling ad with a second d:

martakz wrote:
The add takes me to http://www.jmdp.or.jp/?as_grant

And it says "公共サービス広告" by Google at the bottem.

... and bottom with an -em.

martakz wrote:
I've know this machine has no ad-ware or viruses (or is the plurar viri?)

The machine is running the k-meleon web-browser and a fully patched version of Windows 2003.

Edit: Sorry all, just saw the same post in the applefritter design forum (where i intended to post this topic)

The question marks you're seeing are Japanese characters on my OS X setup. Your Windows machine likely doesn't have the Japanese character display capability (or at least, configuration) that OS X does.

Best,
Matt

martakz's picture
Offline
Last seen: 6 years 12 months ago
Joined: Dec 20 2003 - 10:38
My spelling is getting worse

My spelling is getting worse and worse, ever since I got the A* at GCSE in English. The lack of practise is showing, as i'm only doing science subjects now.

Well at least I didn't write it like this:

Quote:
1'v3 kNOW +h1S M4CHINE H45 n0 @D-W@r3 oR V1ru5e5 (OR IS th3 PLUr@R ViR1?)

+He M@ch1Ne i$ ruNnIN9 +3h K-MEL3oN W3b-BrOw53R 4ND 4 pHULLY p@+Ch3d v3R$1oN 0pH W1ndOW5 2003. 1 W0ND3r IpH $0MeonE haXor3d my b0X0r

Yup, your correct. I removed all other character support files when I installed Windows with n-lite. The OS is perfectly capable of displaying those characters on a standard (bloated) install, but in order to get windows to take up less than 450mb of space I had to remove some files...which I had since forgotten about.

Log in or register to post comments