Is Applefritter slow (in the UK) or is it just me?

12 posts / 0 new
Last post
martakz's picture
Offline
Last seen: 7 years 3 months ago
Joined: Dec 20 2003 - 10:38
Is Applefritter slow (in the UK) or is it just me?

I am finding it increasingly hard to read / post here as applefritter is really slow. Loading the forum page takes a long time, as does changing topics.

This has only been a problem in the last year or so, I originally thought that it was my internet connection at home, but i've since moved 70 miles. I am now using a uni network (very fast internet connection) and its still slow.

Its so annoying, that I rarely post / visit here anymore...probally a good thing for you..

Anyway, anyone else having simular problems? I don't think its my computers, as my ex mac's etc also had the problem.

T

macg4's picture
Offline
Last seen: 6 years 3 months ago
Joined: Jan 17 2005 - 23:33
yeah its been slow as heck la

yeah its been slow as heck lately. all the time

BDub's picture
Offline
Last seen: 1 year 2 weeks ago
Joined: Dec 20 2003 - 10:38
Ok, I've just made a few chan

Ok, I've just made a few changes serverside. Did that improve the responsiveness any for you?

macg4's picture
Offline
Last seen: 6 years 3 months ago
Joined: Jan 17 2005 - 23:33
still a little slow.. the for

still a little slow.. the forum category list and private message screens seem to be the worst

martakz's picture
Offline
Last seen: 7 years 3 months ago
Joined: Dec 20 2003 - 10:38
Alot faster now, when it work

Alot faster now, when it works - But alot of the time I get:

Firefox can't establish a connection to the server at www.applefritter.com.

BDub's picture
Offline
Last seen: 1 year 2 weeks ago
Joined: Dec 20 2003 - 10:38
Sorry, you're hitting me play

Sorry, you're hitting me playing with the server configs, which involves restarting the server, and bringing the databases up and down a lot.

I'm done for the moment.

-BW

martakz's picture
Offline
Last seen: 7 years 3 months ago
Joined: Dec 20 2003 - 10:38
Ah I see. Well its far fa

Ah I see.

Well its far far better now, only a slight pause between page loads.

Very nice, thanks.

Jon
Jon's picture
Offline
Last seen: 7 years 2 months ago
Joined: Dec 20 2003 - 10:38
The only real issue I find is

The only real issue I find is that the Google ads don't come right up. Much of the time if AF is slow the status bar claims it is waiting for Google.

BDub's picture
Offline
Last seen: 1 year 2 weeks ago
Joined: Dec 20 2003 - 10:38
Using Firefox? I think we fi

Using Firefox? I think we figured out somewhere that an older build of firefox was having to wait basically forever in order to finsih loading the google ads.

Jon
Jon's picture
Offline
Last seen: 7 years 2 months ago
Joined: Dec 20 2003 - 10:38
Now that you mention it, yes.

Now that you mention it, yes. Until I got the Mini I had been using FireFoxs 1.0.4. Now that I've got 10.4.4 to use I can and have been using Safari 2 instead. AF does seem to load fine, even the Google Ads. I'll have to try a test soon to see if it is still a problem in FF for me.

Offline
Last seen: 1 year 5 months ago
Joined: Dec 19 2003 - 17:40
Seems OK...

It seems OK for me...

TOM

Offline
Last seen: 1 year 5 months ago
Joined: Dec 19 2003 - 17:40
Re: Seems OK...

tomlevens wrote:
It seems OK for me...

TOM


Seems a bit slow at work though... which is strange as we use the same ISP that I use at home :S

TOM

Log in or register to post comments